28 Mei 2017

Blog Under Construction

Assalamualaikum,
Selamat bersahur dan salam subuh.
Baca tak tajuk diatas?
Tengok tak gambar di atas?
Yes, blog under construction
Kisahnya, malam tadi den tak dapat nak tidur
Lalu bukak laptop, bukak hotspot dan blogging
Ada beberapa giveaway yang den join
Ada beberapa blog yang sempat den blogwalking
Ada beberapa blog yang den sempat den tinggal komen
Tengah syok blogging tetiba terfikir..
rasa macam nak tukar background 
memanjang gunapakai hitam putih
rasa macam dah bosan
rasa macam nak warna warni plak lepas ni
rasa maca, bla bla bla blaaaa...
sambil mulut pot pet pot pet
sambil tangan gigih search background yang menarik hati
tetiba nampak satu template
julie....
Okay, hati dah berkenan
Mula mula macam was was jugak..
takut nanti ke laut jadinya
tapi takpe, kita cuba dulu
ini tahun 2017, kita perlu berani mencuba
cewahhhh puithhhh !
maka den pun cubaaa
dan inilah sebahagian dri hasilnya..
den gode gode gode
tanpa sedar masa berlalu
den tukar tukar coding
mata tertengok jam
fuhhh dah pukul 3 pagi
okay, mata masih segar so teruskan gode gode
bla bla bla blaaa tengok jam dah pukul 4.57pagi
terus bangun cuci muka kemudian sahur..
kurma dan air kosong..
lepas tu sambung menghadap lappy sampai sekarang..
azan Subuh baru sahaja berkumandang..
okay, mata dah mulai rasa mengantuk
dah menguap dua puluh tiga kali..
rasanya kerja kerja pembinaan terpaksa dihentikan seketika
mohon maaf kepada tetamu yang datang menjengah
ruangan blog den agak berterabur ketika ini...
muahh !

Previous Post
Next Post

post written by:

0 Pengkritik: