28 Jun 2017

Power bank PN-958 Paling Nipis Dan Ringan




Apa yang syok sangat dengan power bank PN-958 paling nipis dan ringan

ORIGINAL produk, jadi tak perlu bimbang pasal keselamatan, tak meletop punya, kalau tak ori kami akan PULANGKAN WANG anda.

Warranty 1 tahun, kalau ada problem terus contact kami untuk tukar

Powerbank 10kmah paling NIPIS & RINGAN, korang lepas ni boleh bawa powerbank ke mana mana sampai tak perasan tengah cas phone dalam poket!

Cas 3-  4 kali baru habis battery powerbank 10kmah

Ada DUA USB PORT, korang boleh cas dua device sekaligus dgn laju! Semua device guna usb boleh guna

Ada design yg NIPIS GILA memang sesuai nak bawak keluar, masuk dlm poket je

DESIGN dia semua stylo mylo, siapa yang pandang semua serius jeles dengan kita beb

Boleh cas 2 DEVICE SEKALIGUS tanpa ganggu kelajuan cas pun lah! 👌

Cas 3 KALI LEBIH LAJU banding dengan power bank jenama lain!

100% ORIGINAL, kalau tak tak original KAMI AKAN PULANGKAN WANG ANDA

Dapat 2 FREE GIFT Misteri! 😱😱😱

APA LAGI YG UOLSS DAPAT?

🔰 1 x Powerbank 10k PINENG
🔰 1 x Pineng Pouch Bag
🔰 1 x Pineng USB Cable
🔰 FRE USB LIGHT/KEYCHAIN
🔰 Warranty 1 Tahun


Untuk pertanyaan / order

Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

3 ulasan:

  1. Balasan
    1. Rm60 sebiji shja dik.
      *Add postage RM8sm/ RM12ss*
      Ada warranty setahun
      Dan free gift 2 item.
      Untuk detail boleh ws akak
      0136462960

      Padam
  2. ccl pun pakai power bank kenis ni ..memang tahan lama

    BalasPadam