08 Jun 2017

10 Sebab Kenapa Lelaki Suka Gadis Pendek


Tahukah anda perempuan pendek atau rendah sangat menarik di mata lelaki, kebanyakan lelaki lebih suke memilih wanita yang lebih pendek menjadi teman hidup jom ketahui 10 fakta kenapa lelaki lebih suka perempuan pendek

1. Mereka Comel dan Seksi
Tak dinafikan perempuan rendah ini lebih comel. Lagi-lagi kalau mereka sedang marah atau dikacau.

2. Mereka Sentiasa Nampak Muda Dari Umur Sebenar Mereka
Ramai akan fikir pasangan anda berumur 17 tahun, padahal dah 28 tahun. Mereka sentiasa awet muda.

3. Mereka Mudah Membeli Pakaian
Sangat senang untuk dapatkan saiz baju atau seluar dan pakaian lain termasuk kasut sebab size mereka sentiasa ada. Kalau Tak Jumpa Boleh Cari Di tempat kanak-kanak

4. Mereka Akan setia Dengan Pasangannya
Bukti menunjukkan orang yang pendek lebih setia pada cintanya.

5. Jimat Duit Untuk Makanan
Bukan berjimat cermat ye, tapi memang kebanyakan orang yang kecil tak makan banyak.

6. Rasa Comel Bila Mencium Gadis Pendek
Cium gadis yang rendah memang cute, lagi-lagi bila perempuan itu menjingkit kaki. Ini Untuk Suami isteri saja harap mklum!!

7. Mereka Selalu Bersiap Cepat
Suami boleh kongsi cermin untuk dress up, tak perlu la nak tunggu turn kan?

8. Mereka Boleh Pakai High Heels
Perempuan tinggi tak boleh pakai high heels? Bukan tak boleh, tapi nanti terlebih tinggi dari suami pulak kan. Perempuan pendek takde masalah, boleh pakai High Heels dengan selamber

9. Mereka Mudah Didukung
Mereka lebih ringan, jadi suami suka la angkat dan dukung mereka sesuka hati

10. Mereka Sangat Best Untuk Dipeluk
Suami senang nak peluk, paras dagu je betul tak? Senang nak cium dahi.

Okay, rase rendah diri lagi bila korang pendek? No need lah.. korang comel tau





Previous Post
Next Post

post written by:

1 ulasan:

  1. Saya suka gadis tinggi.. Lebih seksi dan menawan kalbu..

    BalasPadam