10 Mei 2017

Cerita kami | #genghuruhara Kuala Lumpur







.. mereka kata ku gila lagi lah aku suka..
..otakku geliga fikiran luar biasa..

Wefie, selfie, berjimba, cuci mata, bergelak ketawa..
dengan mereka tak ku kenal erti penat.

Road to KL 070517

Aktiviti yang dibuat tanpa perancangan adakalanya sangat menarik dan puas hati. Ya, aku akui sebab aku mengalami dan merasai semua tu bersama mereka. Jeng.. jeng.. jeng..

#genghuruhara #gengktb , bersama mereka, aku lalui hari hari yang penuh dengan kegilaan. Ya, mungkin betul kami turut sama gila. Tapi gila kami masih gila berakal. Berakal ke? Heheee...

Take Note : Banyak sangat gambar yang kami wefie selfie time ni. Sejujurnya aku pun tak tahu nak pilih gambar mana satu untuk diabadikan dalam entri ni. Banyak tak terkata kowt gambar-gambar kami. Semua muka riang ria. Kihkihkihhh.. bayangkan dari KL Cental ke Times Square tak putus kami bergambar. Rasanya macam berjalan lima langkah bergambar sepuluh keping dan begitulah seterusnya. Pantang nampak tempat menarik, terus posing. Pantang nampak bunga lawa, terus posing. 













Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

4 ulasan:

  1. seronok kalau ada geng satu kepala ...

    BalasPadam
  2. abadikan momen-momen indah bersama rakan2 before masing2 bawa haluan

    BalasPadam
  3. wah bestnya dapat jalan-jalan dengan kawan-kawan.

    BalasPadam
  4. semoga persahabatan kalian berkekalan...

    BalasPadam