07 April 2017

Senarai Pemenang Pencarian Bloglist April - Jun 2017



Assalamualaikum. terlebih dahulu, saya nak mohon maaf sebab lambat umumkan url/link yang bertuah. Terima kasih jugak untuk uoll yang sudi join contest yang tak seberapa ni. kihkihkihhh..

Seperti yang diberitahu sebelum ini, saya mencari 10 url/link bertuah untuk dimasuk dalam bloglist bulanan saya. Tahniah diucapkan kepada link/url yang bertuah. Jom kita tengok siapakah yang bertuah itu :)

Untuk senarai penyertaan, boleh klik di sini










Tahniah !

Previous Post
Next Post

post written by:

Kurus dengan mudah dan sihat. 

Agent Sah Medina Desire. 

15 ulasan:

  1. tahniah pada yang berjaya...

    BalasPadam
  2. terima kasih ucing telah pun berjaya no 5..(^_^).

    BalasPadam
  3. Tak da rezeki nak menang . Apa pun tahniah pada semua pemenang

    BalasPadam
  4. alhamdulillah rezeki saya . hehehee

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah rezeki :D Lepasni kena gigih update entri lah :D

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah elsa nombor 15. Terima kasih sis 😘😘

    BalasPadam
  7. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ....

    BalasPadam